Florida luisui kuilun partaalle – törmäsi Tampa Bay -vahti Vasilevskiin

Tampa Bay Lightning voitti jääkiekon NHL:n toisen pudotuspelikierroksen ottelussa Florida Panthersin maalein 5–1 ja siirtyi ottelusarjassa jo 3–0-johtoon. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa, joten Floridan pitäisi jatkoon päästäkseen voittaa neljä seuraavaa ottelua.

Tampa Bayn tehomiehinä riehuivat Nikita Kutsherov (1+3) ja Steven Stamkos (2+0). Floridan suomalaiskippari Aleksander Barkov saalisti syöttöpisteen 1–1-tasoitukseen, mutta kirjasi ottelussa murheellisen plus-miinussaldon –4.

Kamppailu oli tasaväkinen, mutta Florida ei onnistunut hyödyntämään lukuisia maalintekopaikkojaan. Panthers onnistui maalinteossa vain kertaalleen, kun Sam Reinhart lakaisi kiekon rysään ylivoimalla. Viimeisenä esteenä Panthersin maalintekoyrityksille toimi Tampa Bayn maalivahti Andrei Vasilevski, joka otti pelissä muutaman huipputorjunnan.

Florida on onnistunut tekemään Lightningia vastaan kolmessa ottelussa ainoastaan kolme maalia. Kaksi edellistä mestaruutta voittanut Tampa Bay pääsee yrittämään sarjan katkaisemista tiistain vastaisena yönä.

Lue myös:

    Uusimmat