Leo Komarovin Islanders kiri upeasti rinnalle, lopulta luu käteen – Boston Bruinsille karmea turpasauna

Philadelphia Flyers tasoitti ottelusarjansa pudotuspelien toisella kierroksella jääkiekon NHL:ssä jatkoajan turvin. New York Islanders kaatui luvuin 4–3. Itälohkon ottelusarjan tilanne on nyt tasan 1–1. Jatkopaikka irtoaa neljällä voitolla.

Flyers aloitti vahvasti ja oli ensimmäisen erän jälkeen kolmen maalin johdossa. Kevin Hayes osui kaksi kertaa, Sean Couturier kerran.

Islanders oli kuitenkin ovelampi seuraavissa erissä ja kiri rinnalle maali kerrallaan. Voittonsa Flyers varmisti vasta jatkoajalla. Philippe Myersin osuma tuli vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen.

– Jokainen peli on tärkeä, mutta tämä oli luultavasti kauden tärkein, Hayes kommentoi NHL.comin mukaan.

Islandersin suomalaishyökkääjä Leo Komarov oli jäällä vajaat kymmenen minuuttia ja jäi tehoitta.

Joukkueensa maalitilin toisessa erässä avannut Islandersin kapteeni Anders Lee antoi tunnustusta vastustajalle.

– He aloittivat ja pelasivat vahvasti, siitä täytyy antaa tunnustusta. Heillä on hyvä joukkue.

Itälohkon toisessa kohtaamisessa Tampa Bay Lightning löylytti Boston Bruinsia luvuin 7–1. Tampa Bay johtaa nyt ottelusarjaa 2–1.

Alex Killorn teki Tampa Bayn maaleista kaksi ja syötti yhden, Nikita Kutsherov puolestaan tehoili maalin ja kolme syöttöpistettä. Bostonin ainoasta osumasta vastasi Brad Marchand.

Bostonin huipputorjuja Tuukka Rask jätti aiemmin pudotuspelit kesken perhesyistä. Joukkueen maalia yritettiin tässä pelissä varjella kahden vahdin voimin. Jaroslav Halak sai torjuttua 12 laukausta 16:sta, toisessa erässä maalille vaihdettu Dan Vladar puolestaan 12 laukausta 15:sta.