Fitnessvalmentajat Ilona Siekkinen ja Mikko Niiranen kihlautuivat: "Paras joululahja ikinä"

4:40
Kuinka Ilona on saanut luotua miljoonabisneksen? Katso video!

Fitnessvalmentajat Ilona Siekkinen ja Mikko Niiranen kihlautuivat joulupäivänä.

Verkkovalmentamisesta sekä sosiaalisen median sisällöstä itselleen miljoonabisneksen rakentanut fitnessvalmentaja Ilona Siekkinen, 26, ja hänen kumppaninsa fitnessvalmentaja Mikko Niiranen, 36, kihlautuivat jouluna. Pariskunta kertoi ilouutisesta Instagram-julkaisujen yhteydessä.

Siekkinen ja Niiranen jakoivat seuraajilleen liudan otoksia onnellisesta hetkestä. Kuvissa rakastavaiset poseeraavat kuusen edessä. Siekkisen sormessa kimmeltää näyttävä sormus.

– Paras joululahja ikinä. Halkean ehkä ihan just onnesta. Olen niin kiitollinen, onnellinen ja rakastunut, kuvien yhteydessä kerrotaan.

Julkaisusta käy ilmi, että kosinta oli tapahtunut koko perheen ympäröimänä joulupäivänä.

"Ikäero ei haittaa ollenkaan"

Pariskunta asuu Espanjassa Aurinkorannikolla, mutta he ovat olleet viettämässä joulua Suomessa.

Siekkisen ja Niirasen rakkaus syttyi kuntosalilla. Siekkinen kertoi kesällä Instagram-postauksessaan parille tulleen 22. heinäkuuta täyteen kolme vuotta yhteistä taivalta. 10 vuoden ikäero ei ole ollut rakkauden esteenä.

– Me ollaan hitsauduttu vuosi vuodelta entistä enemmän yhteen ja 10 vuoden ikäero ei haittaa ollenkaan, vaan oikeastaan päinvastoin: meillä on just samanlaiset elämäntilanteet ja haaveet, hän kirjoitti aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja