Fitnessvalmentaja Ilona Siekkinen ja puoliso Mikko Niiranen juhlivat vuosipäiväänsä: "10 vuoden ikäero ei haittaa ollenkaan"

Ilona Siekkinen kertoo, mitä 1,1 miljoonan euron liikevaihtoon vaaditaan:"Se on ihan hullu juttu" 4:40
Kuinka Ilona on saanut luotua miljoonabisneksen? Katso video!

Ilona Siekkinen ja Mikko Niiranen ovat olleet kolme vuotta yhdessä. 

Fitnessvalmentaja Ilona Siekkisen, 26, ja Mikko Niirasen rakkaus syttyi kuntosalilla. Siekkinen kertoo tuoreimmassa Instagram-postauksessaan parille tulleen 22. heinäkuuta täyteen kolme vuotta yhteistä taivalta. Hän kertoo parin juhlistaneen rennosti rannalla. 

– Näiden kolmen vuoden aikana olen kasvanut ihmisenä ihan älyttömän paljon ja olen niin onnellinen, että saan kokea tällaisen turvallisen ja eheyttävän ihmissuhteen, tämä on ollut minulle todella korjaava kokemus. Me ollaan hitsauduttu vuosi vuodelta entistä enemmän yhteen ja 10 vuoden ikäero ei haittaa ollenkaan, vaan oikeastaan päinvastoin: meillä on just samanlaiset elämäntilanteet ja haaveet, hän kirjoittaa. 

Pariskunta muutti vuonna 2020 Espanjaan ja heidän uusi kotinsa valmistui heinäkuussa 2021.

– Rakastan meidän elämää, rakastan meidän pientä perhettä mopsipoikien kanssa, rakastan sinua, Siekkinen päättää postauksensa rakkaalleen. 

Siekkinen kertoi aikaisemmin MTV Uutisten haastattelussa parin suhteen alkutaipaleesta. Siekkinen oli kuullut usealta eri taholta suositteluja Niirasen taidoista valmentaa etenkin kyykkäystekniikkaa ja päätti vuonna 2018 taustoja tutkimatta varata ajan Niirasen oppiin.

– Kun menin salille ja minulla oli ensimmäinen ohjaus, siinä vaiheessa katsoin, että minkä näköinen tämä ihminen on, jotta osaan oikean tyypin luokse kävellä. Katsoin, että ei tämä ollutkaan mikä vanha guru vaan tällainen nuori mies, Siekkinen muisteli haastattelussa.

Siekkinen ja Niiranen olivat ystäviä ja treenasivat yhdessä 1,5 vuoden ajan, ennen kuin alkoivat seurustelemaan.

– Tämä oli sellainen tähtiin kirjoitettu juttu. Rakastuin Mikossa iloisuuteen, sporttisuuteen ja huumoriin. Meillä oli aina niin hauskaa yhdessä. Ei olisi halunnut lähteä treeneistä kotiin, olisi voinut jäädä vain sinne, Siekkinen nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat