Fitness-kaunottarelta rehellinen avautuminen turvotuksesta – fanit hämmästelevät: "Ensivilkaisulla luulin, että tämä oli raskausilmoitus"

Australialainen fitness-guru on avautunut vartalo-ongelmistaan.

Fitness-guru Emily Skyeta seuraa Instagramissa 2,7 miljoonaa käyttäjää. 34-vuotias nainen avautui rohkeasti sankalle seuraajajoukolleen vatsaongelmistaan.

Personal trainerina ja meikkitaiteilijana toimineella Emilyllä on vartalo, jollaista moni kadehtii, mutta hän paljastaa myös kamppailevansa sen kanssa aika ajoin.

Emily julkaisi Instagramissa videon, jolla hän paljasti, että tiettyinä aikoina hänen on vaikeaa "vetää vatsaa sisään". Videolla Emily esittelee vatsaansa joka suunnasta, kertoo Mirror.

Monet ovat videon nähtyään arvelleet naisen olevan raskaana, mutta todellisuudessa kyse on Emilyn mukaan turvotuksesta ja nesteiden kertymisestä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– On niin vaikea vetää vatsaa sisään. Se aika kuusta ei ole koskaan hauskaa, Emily kirjoittaa videon yhteydessä.

Turvotus, nesteiden kertyminen, krampit, väsymys, pahoinvointi ja mielialanvaihtelut ovat kaikki yleisiä naisten kuukautisoireita, Emily listaa.

– Minusta tuntuu kuin olisin taas raskaana, nainen huomauttaa ja toteaa tilanteen pysyneen samana raskaudestaan lähtien.

– En koskaan kuvitellut, että kamppailisin asian kanssa vielä 17 kuukautta synnytyksen jälkeen.

– Olemme kaikki niin erilaisia, ja siksi on tärkeää, ettemme vertaile itseämme muihin.

Emily kertoo yrittäneensä vahvistaa keskivartaloaan treenin avulla, mutta vaikka hän tuntee sen vahvistuneen, vatsa työntyy siitä huolimatta ulospäin.

– Halusin vain sanoa, että vaikka ette näe sitä paljon – tämä on normaalia ja yleistä, etkä ole yksin, jos sinua turvottaa tai jos vatsasi ei pysy "sisässä", vaikka olisit kuinka timmi.

"Luulin, että olit raskaana"

Instagram-videota on katsottu yli 580 000 kertaa. Kommentoijat ovat hämmästelleet naisen turvonnutta vatsaa.

– Voi luoja, luulin, että olit taas raskaana, kommentoi eräs.

– Oletko varma, ettet ole taas raskaana? kyseli toinenkin.

– Ensivilkaisulla luulin, että tämä oli raskausilmoitus, mutta rakastan sinua sen vuoksi, että puhut tästä asiasta. Minäkin kamppailen tämän kanssa, totesi kolmas.

Videolla vatsatreeniä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mirror, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat