Finnbuild 2000 täyttää Messukeskuksen

Rakennus- ja LVI-alan suurmessut Finnbuild 2000 täyttää Helsingin Messukeskuksen huhtikuun 5. - 9. päivinä. Mukana on yli 500 näytteilleasettajaa. Varsinaisesti rakennusalan ammattilaisille tarkoitetuilta messuilta löytyy myös suurelle yleisölle kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. kiinteistöjen elinkaari- ja kuntotutkimuksiin sekä kosteusvaurioiden estämiseen ja korjaamiseen.

Finnbuildissa esitellään myös 2000-luvun älykkäitä ilmastointijärjestelmiä kuten menetelmää, joka ohjaa rakennuksen ilmavirrat automaattisesti niihin tiloihin, joissa ihmiset kulloinkin oleskelevat. Jatkuvasti runsaasti kysymyksiä herättävään kerrostalon ääneneristykseen esitellään uusia vaihtoehtoja ja askeläänimelua vähentäviä ratkaisuja. Omakotirakentajaa kiinnostavia messukohteita ovat esim. poreallas, jonka muodon voi suunnitella itse, mahonkinen design-saunamallisto, kotiavanto ja kattopinnoitteeksi sopiva seetripaanu tai -päre sekä kaupunkikotiin suunniteltu design-puu-uuni.

Ammattilaisten ohjelmassa on mm. Kaupunkitiloja 2000 -seminaari, jossa esitellään erurooppalaisia kaupunkitiloja ja betonin sekä luonnonkiven käyttöä ympäristösuunnittelussa. Puurakentamiseen puututaan sekä seminaarissa että Lahden uutta Sibeliustaloa käsittelevässä luennossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja