Finnairin kone jouduttiin tyhjentämään Dublinissa, kun matkustamoon tuprutti savua – koneessa ollut Petri: "Ihmiset rupesivat haalimaan laukkujaan"

Finnairin lentokoneeseen ilmaantui savua ja matkustajat siirrettiin takaisin terminaaliin Dublinissa – matkustaja kertoo savuepisodista 1:35
Matkustaja kuvaili tunnelmiaan MTV Uutiset Livessä – "Alkoi tulla savua, joka sankkeni"

Finnairin lento AY1382 Dublinista Helsinkiin jouduttiin tyhjentämään matkustajista juuri, kun sen piti päästä lähtemään Dublinin lentokentältä. 

Matkustamoon tuprutti savua. Lentokoneessa matkustajana ollut Petri Huolman kertoo MTV Uutisille, että henkilökunta kehotti matkustajia lähtemään koneesta ja jättämään matkatavarat niille sijoilleen. 

– Etupäästä alkoi tulla savua, joka sankkeni. Tunnelma oli rauhallinen, ja ehkä henkilökunta reagoi voimakkaammin kuin matkustajat; kun matkustajat eivät tajunneet lähteä, vaan alkoivat haalimaan niitä matkalaukkujaan, Huolman kertoo. 

Finnairin viestinnästä kerrotaan, että matkustajat on ohjattu terminaaliin odottamaan, että tekniikka saa korjattua koneen. Pauliina Palttala Finnairilta kertoo, että vika oli ilmastoinnissa ja sama kone pääsee lähtemään noin tunnin viivästymisen jälkeen. 

Kuuntele MTV Uutiset Liven lähetyksestä yläpuolelta, minkälainen tunnelma koneessa oli savun tuprutessa sisälle. 



Lue myös:

    Uusimmat