Mainos

Finnairin Airbuseihin langaton verkko – turistiluokassa joutuu maksamaan käytöstä

Finnair on tehnyt sopimuksen teknologiayritys ViaSatin kanssa nopean internet-yhteyden asentamisesta Finnairin Euroopan liikenteessä käyttämään Airbus A320-sarjan kapearunkolaivastoon. Langattoman yhteyden asennustyöt alkavat toukokuussa 2017 ja valmistuvat kesäkuussa 2018.

Uusi Wi-Fi -järjestelmä tarjoaa Finnairin asiakkaille markkinoiden nopeimman internet-yhteyden lennon aikana. Se mahdollistaa myös video- ja suoratoistopalveluiden käytön lennon aikana.

– Nettiyhteys on tärkeä palvelu asiakkaillemme. Laadukas ja nopea nettiyhteys antaa myös meille mahdollisuuden entisestään kehittää Nordic Sky -portaaliamme, jonka kautta asiakkaamme voivat muun muassa lukea viimeisimmät uutiset ja nauttia viihteestä sekä ostoksista omalla laitteellaan, sanoo Finnairin asiakaskokemuksen kehittämisestä vastaava johtaja Piia Karhu.

Tällä hetkellä Wi-Fi on käytössä kuudessa Finnairin Airbus A350-koneessa. Kesäkuuhun 2018 mennessä Wi-Fi -yhteys on saatavilla yli tuhannella Finnairin reitillä, kunhan yhteys saadaan asennettua myös Euroopan liikenteessä käytettäviin Airbus-kapearunkokoneisiin.

Viime viikosta lähtien Wi-Fi on ollut käytössä Finnairin A350-koneissa myös Kiinan ilmatilassa, mikä on aiemmin ollut Kiinan viranomaisten rajoitusten vuoksi mahdotonta.

Finnairin langaton internet-yhteys on ilmainen business-luokan matkustajille, mutta maksullinen economy-luokan asiakkaille.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.