Heathrow kaaoksessa: Finnair ei ota uusia varauksia Lontooseen ennen syyskuuta

Finnair rajoittaa lentoja Lontooseen – useita peruutuksia 2:23
Finnair rajoittaa lentoja Lontooseen – useita peruutuksia

Finnair tiedottaa, että joutuu rajoittamaan lentoja Lontooseen syyskuun alkuun saakka.

Finnair on myös perunut asiakkaidensa varauksia Lontoo–Helsinki-reitillä sunnuntaihin saakka, kerrotaan Finnairin viestinnästä.

Päivittäin Finnair lentää Lontoosta Helsinkiin neljä lentoa, joista yhtäkään ei ole peruttu. Sen sijaan lentoyhtiö on joutunut vähentämään matkustajiensa määrää päivittäin noin sadalla matkustajalla Heathrow'n lentoaseman henkilöstöpulan takia.

Finnair pyrkii järjestämään matkustajillensa uudet lennot. Yhtiön viestinnästä kuitenkin kerrotaan, että tilanne on haastava, koska matkustajien määrän rajoittaminen koskee myös muita lentoyhtiöitä.

Heathrow on ruuhkien vuoksi vaatinut lentoyhtiöitä rajoittamaan lentoasemalta lähtevien asiakkaiden määrää. Heathrow on joutunut pienentämään matkustajamääriä ruuhka-aikoina.

Finnair on joutunut perumaan asiakkaiden varauksia 20.-24. heinäkuuta välisellä ajalla. Uusia varauksia Heathrowh’n lentoasemalle ei voi tehdä 11. syyskuuta asti, kertoo Finnair.

Heathrow on joutunut rajoittamaan päivittäisten lähtevien matkustajien määrää työvoimapulan vuoksi. Matkustajamäärien rajoitus on voimassa samaan päivämäärään, 11. syyskuuta saakka.

Oletko jumissa Heathrown lentokentällä tai et pääse matkustamaan Lontooseen? Laita meille viestiä numeroon +358405785504

Lue myös:

    Uusimmat