Finnair Hong Kongin lentokaaoksesta: Yhtiön lennot jatkuvat normaalisti, mutta tilannetta seurataan – lentokentän mukaan jatkoyhteyksissä on ongelmia

Hongkongin protestiliikkeen järjestämä yleislakko on jäädyttänyt kaupungin liikenteen aamuruhka-aikaan, kertoo muun muassa Washington Post.

Hong Kongin lentoasemalla yli sata lentoa on peruttu ja julkinen liikenne lamaantui. Yleislakkoon osallistuu tänään arviolta kymmeniä tuhansia ihmisiä – muun muassa lentäjiä ja bussikuskeja.

Finnairin mukaan sen lennot Suomesta Hong Kongiin lentävät tällä hetkellä normaalisti, mutta tilannetta seurataan. Yhtiö lentää Helsingistä Hong Kongiin kahdesti päivässä. Finnairin viestinnästä kerrotaan, ettei Finnair voi kommentoida yleislakon vaikutuksista mahdollisiin jatkoyhteyksiin Hong Kongista.

Hong Kongin lentokentän verkkosivujen mukaan esimerkiksi useita hongkongilaisen Cathay Pacific -lentoyhtiön lentoja, jotka lennetään yhteistyössä Finnairin kanssa, on peruttu. Peruttujen lentojen joukossa on esimerkiksi lentoja Hong Kongista Singaporeen ja Myanmariin.

Lue myös:

    Uusimmat