Mainos

Filmitähti joutui keski-ikäisen miehen ahdistelemaksi lennolla – henkilökunta ei puuttunut tilanteeseen pyynnöstä huolimatta

Bollywood-näyttelijä Zaira Wasim, 17, joutui piinaavaan tilanteeseen, kun keski-ikäinen mies ei lopettanut näyttelijättären koskettelua lennolla Delhistä Mumbaihin. Nuori nainen nosti asian eteen lennolla, mutta kukaan ei puuttunut tilanteeseen. Uutisesta kertoo muun muassa BBC

Zaira Wasim oli puoliunessa Intian sisäisellä lennolla Delhistä Mumbaihin, kun hän tunsi liikettä niskassaan. Aluksi nuori nainen syytti oudosta fyysisestä tuntemuksesta turbulenssia. Pian hänelle selvisi, että kyse oli jostain aivan muusta. 

Wasim dokumentoi tapahtumat kuvapalvelu Instagramiin.

– Se jatkui seuraavat 5-10 minuuttia, ja silloin sain asiaan varmistuksen. Hän jatkoi olkapääni tökkimistä, ja hän jatkoi jalallaan selkäni ja niskani edestakaista hipomista, Wasim kuvaa tapahtumia Instagramissa. 

Nuori nainen yritti lisäksi kuvata keski-ikäistä miestä, mutta Wasimin mukaan lentokoneessa oli liian pimeää, jotta miehen kasvot olisivat näkyneet, kertoo BBC. 

BBC:n tietojen mukaan mies on kuitenkin pystytty tunnistamaan, ja hänet on pidätetty. 

Wasimin mukaan lentoyhtiö ei puuttunut häiritsevään tilanteeseen, vaikka nuori nainen otti asian esiin lennolla. Hän ei kuitenkaan BBC:n tietojen mukaan täyttänyt virallista valitusta lentoyhtiölle. Wasim jakoi lennon jälkeen videon, jossa hän ihmetteli lentoyhtiön toimintaa tilanteessa. 

Lentoyhtiö on pahoitellut tapahtunutta viestipalvelu Twitterissä sen jälkeen. Vistara-lentoyhtiön mukaan he eivät olleet tietoisia tapahtuneesta ennen kuin lentokone oli saavuttanut päämääränsä Mumbain. 

Seksuaalinen häirintä on noussut kuluneena syksynä keskusteluun #MeToo-kampanjan myötä. Valtavasti julkisuutta saanut kampanja ja sen kautta tarinansa esiintuoneet henkilöt valittiin arvostetun yhdysvaltalaisen aikauslehti Timen vuoden henkiöksi. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.