Ferrarin ylläpito "ei juuri kalliimpaa" kuin tavallisen perheauton, sanoo Ferrari – toivoi, etteivät toimittajat väittäisi muuta

Ferrarin edustaja laukoi mielenkiintoisia kommentteja italialaisvalmistajan tilaisuudessa, jossa uusi Portofino esiteltiin brittiläiselle automedialle.

Ferrari ohjeisti paikalle saapuvia toimittajia olemaan kirjoittamatta heidän autojensa korkeista ylläpitokustannuksista, koska se ei valmistajan mukaan pidä paikkaansa. Koska uudet Ferrarit ovat aiempaa polttoainetaloudellisempia ja jokaisen uuden auton mukana tulee seitsemän vuoden huolenpitosopimus, ei Ferrarin omistaminen ole valmistajan mukaan "merkittävästi kalliimpaa kuin tavallisen perheauton".

Tilaisuudessa paikalla ollut DriveTriben toimittaja, Top Gearista ja Grand Touristakin tuttu James May tavallaan jopa ymmärsi, mitä Ferrari tarkoitti.

– Minun 458:ni on edelleen saman arvoinen kuin ostaessani sen. Huoltamiseen ei ole mennyt lainkaan rahaa, ja koska en muutenkaan uskalla ajaa sillä, ovat kulutuslukematkin aivan loistavat! Se on käytännössä ilmainen auto, olen äärimmäisen ilahtunut, May leukaili.

Lähde: DriveTribe

***

1:38

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja