Ferrarin sekoilu aiheutti hämmennystä – F1-tallin tyly vinoilu räjäytti pankin

Ferrarin toiminta Venäjän GP:ssä aiheutti hämmennystä F1-fanien keskuudessa. Italialaistalli joutui melkoisen ryöpytyksen kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

Sebastian Vettel nousi lähdössä ohi tallikaverinsa Charles Leclercin. Nopeasti tuon jälkeen Ferrari pyysi Vetteliä päästämään Leclercin ohitseen kisan ykköspaikalle, mutta saksalainen kieltäytyi.

Leclerc avautui itse myös tiimiradiossa. Monacolaisen mukaan talli oli sopinut etukäteen lähtötaktiikasta, jota ei kuitenkaan noudatettu. Leclerc meni lopulta Vettelin ohi saksalaisen varikkopysähdyksen jälkeen.

Ferrarin Twitter-päivitykset saivat raivoisia vastauksia faneilta. Monet halusivat antaa Vettelille mahdollisuuden taistella voitosta. Racing Point -talli päätti myös ottaa osaa huviin.

– Sebastian, tässä James… vinoili Racing Point Twitterissä ja sai nopeasti yli 10 000 tykkäystä julkaisulleen.

Viestillä viitattiin Mercedeksen tiimiradiokeskusteluihin. ”Valtteri, tässä James…” on tapa, jolla päästrategisti James Vowles on avannut keskusteluja Valtteri Bottaksen kanssa, kun hän on pyytänyt tätä tekemään tietä Lewis Hamiltonille.

Mercedes otti lopulta kaksoisvoiton Hamiltonin johdolla. Leclerc oli kolmas, ja Vettel keskeytti nopeasti varikkopysähdyksensä jälkeen.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat