Ferrari-pomo löysi vitsinaiheen Massan törmäilystä

Felipe Massa rikkoi Ferrari-autonsa takasiiven pyörähdettyään Hungaroringin radan reuna-aitaan kilpailun 8. kierroksella. Tästä huolimatta brassikuski ajoi koko kisan nopeimman kierrosajan 61. kierroksella.

Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali väänsi kisan jälkeen vitsiä siitä, että Massan vauhti oli parasta rikkinäisellä siivellä.

- Jos tilanne on tämä, niin ehkä minä varmistan ensi kerralla, että se osa autosta on samalla tavalla kuin se oli törmäyksen jälkeen, Domenicali vitsaili Pitpass.comin mukaan.

- Kun aero-ihmiset etsivät aina parannettavia asioita, ja tämä on sitten 0,1 sekuntia parempi, niin se saa minut nauramaan, Domenicali myönsi Autosport.comille.

Törmäys ei naurattanut Massaa itseään.

- Minun iltapäiväni meni pilalle, kun menin ulos radalta 8. kierroksella. Autoni perä osui reuna-aitaan ja olin peloissani siitä, että autoni saattaisi olla liian vaurioitunut kisan jatkamiseksi, mutta insinöörini kertoi minulle, että pystyisin jatkamaan. Menetin sen takia paljon aikaa ja vaikka tein joitain mukavia ohituksia ja nousin ylöspäin, ärsyttää minua silti se, etten pystynyt taistelemaan palkintosijasta, Massa sanoi.

Katso Massan pyörähdys Katsomo.fistä:

Lue myös:

    Uusimmat