Ferrari-pomo kiistää huhut autostaan: ”Lukemani spekulaatiot eivät ole täysin totta”

Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan puheet Australian GP:n jäähdytysongelmista eivät olleet oikea selitys tiimin autojen hitauteen F1-kauden avauksessa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
La: Aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Sebastian Vettel jäi neljänneksi ja Charles Leclerc viidenneksi, kun Mercedesten ja Red Bullin Max Verstappenin vauhti oli liikaa Ferrari-kaksikolle.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko pamautti julkisuuteen, että tiimi epäilee Ferrarin ruuvanneen moottoreistaan tehoja alemmas jäähdytysongelmien takia. Binotton mukaan tämä väite on perätön.

– Olen nähnyt paljon spekulaatiota lehdissä ja netissä, mutta se, mitä olen lukenut, ei ole ollut täysin totta. Meillä ei ole ongelmia jäähdytyksen kanssa, sen voin kertoa teille, Binotto toteaa Sky Sportsin mukaan.

– Se oli monen tekijän summa voimayksiköstä säätöihin ja renkaiden hallintaan. Nämä kaikki aiheuttivat sen, mitä näimme Australiassa, hän tarkentaa.

Perjantaina Bahrainin harjoituksissa Kimi Räikkönen kertoi Alfa Romeon kärsineen jäähdytysongelmista. Alfa Romeo ajaa Ferrarin moottorilla.

Lue myös:

    Uusimmat