Ferrari järjesti isot bileet – Kimi Räikkösen poissaolo ihmetytti

C Moren asiantuntija Toni Vilander hämmästelee, etteivät Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen osallistuneet Ferrarin viime sunnuntaina Monzassa järjestämään perinteiseen juhlatapahtumaan.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Tänä vuonna Monzassa järjestetty Ferrarin Finali Mondiali on perinteikäs juhla. Tapahtumassa on perinteisesti paikan päällä valtavasti Ferrari-faneja, jotka saavat nähdä tositoimissa rakastamiaan autoja sekä kuljettajia.

Paikalla oli myös Ferrarilla pitkän uran tehnyt Vilander

– Ferrarin Challenge-luokan maailman finaali. Siellä on aika Ferrari-hulabaloot koko viikon, Vilander kuvaili.

Yllättäen Ferrarin F1-tähdet Vettel ja Räikkönen eivät saapuneet hulabaloihin.

Maurizio Arrivabene joutui vähän selittelemään, mikseivät Formula 1-kuljettajat, Vettel ja Kimi, eivät olleet siellä paikalla. Aika poikkeuksellinen juttu. Yleensä nämä starat on siellä paikalla myös nähty, Vilander hämmästeli.

Miksi Räikkönen ja Vettel eivät sitten olleet paikalla?

– Se on aika hyvä kysymys. Tää taas kuvastaa sitä pientä organisaation puuttumista tai jonkinlaista siirtymävaihetta Ferrarin sisällä. Tässä on Corse Clienti eli organisaatio, joka järjestää tämän Finali Mondialin, ja sitten on Gestione Sportiva, joka vastaa Formula 1-toiminnasta. Tää osasto ei saa asioita toimimaan, kuten pitäisi, arvioi Vilander.

Vilanderin mukaan Räikköstä yritettiin kyllä saada paikan päälle.

– Itse Arrivabene oli paikalla. Sitten Kimiäkin yritettiin vielä loppumetreillä, mutta ei herraa sitten sunnuntaiksi paikalle saatu.

Räikkösen pesti Ferrarin F1-tallissa päättyy tähän kauteen. Ensi vuonna Räikkönen kilpailee Sauberilla, joka tekee Ferrarin kanssa kyllä yhteistyötä.


Lue myös:

    Uusimmat