FC Inter taisteli loistavasti ja kukisti tanskalaisjätin – jäi maalin päähän jatkopaikasta: "Lähdimme altavastaajina peliin, mutta uskoimme mahdollisuuksiimme"

Turun Inter taisteli jalkapallon Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa loistavasti tanskalaista Bröndbytä vastaan, mutta 2–0-kotivoitto ei kuitenkaan tuonut turkulaisille jatkopaikkaa. Bröndby voitti viikko sitten ensimmäisen ottelun 4–1 ja meni jatkoon yhteismaalein 4–3.

Inter lähti otteluun aggressiivisesti ja loi ensimmäisen vartin aikana useamman hyvän maalipaikan. Interin maalihanat aukenivat kuitenkin vasta toisen jakson alussa, kun Niko Markkula vei kotijoukkueen johtoon.

Pari minuuttia myöhemmin Filip Valencic lisäsi turkulaisten johtoa. Tärkeä kolmas maali jäi Interiltä kuitenkin tekemättä.

–  Loistava suoritus koko joukkueelta, iloitsi avausmaalin tehnyt Markkula.

–  Tästä on hyvä jatkaa liigapelejä kotimaassa. Voitto antoi vahvaa uskoa menestymiseen loppukaudella kotimaan sarjassa, Markkula jatkoi.

Myös Interin kapteeni Timo Furuholm hehkutti joukkueensa hyvää esitystä.

–  Olen ylpeä joukkueen taistelusta. Lähdimme altavastaajina peliin, mutta uskoimme mahdollisuuksiimme, Furuholm totesi.