FC Inter pääsi erittäin lähelle jatkopaikkaa – kaatoi tanskalaisjätin, taival päättyi silti Eurooppa-liigan karsinnoissa

FC Interin taival Eurooppa-liigan karsinnoissa päättyi ensimmäiselle kierrokselle, vaikka se voitti tanskalaisen Bröndbyn 2-0-lukemin toisessa osaottelussa Turussa.

Bröndby voitti ensimmäisen osaottelun 4-1-lukemin Tanskassa, joten sillä oli hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Kun Inter onnistui tekemään vain kaksi maalia, eteni Bröndby jatkoon yhteismaalein 4-3.

Inter aloitti ottelun vahvasti ja pystyi luomaan painetta sekä maalipaikkoja avauspuoliajalla, mutta Bröndbyn maaliverkko ei vielä heilunut.

Inter tuli kuitenkin toiselle puoliajalle väkevästi ja iski puoliajan alussa kaksi maalia neljään minuuttiin: ensin osui Niko Markkula ja hetkeä myöhemmin Filip Valencic vei Interin 2-0-johtoon.

Maalit tarkoittivat sitä, että Inter oli enää maalin päässä jatkopaikasta, mutta se ei onnistunut maalinteossa enää tämän jälkeen. Näin ollen seuran tie Eurooppa-liigan karsinnoissa päättyi.