Mainos

FBI:n työntekijä heitti voltin baarissa, ase putosi ja laukesi osuen sivullista jalkaan – saa jatkossakin kantaa asetta, oikeus linjasi

0:32

FBI:n agentti saa oikeuden päätöksen mukaan jatkaa aseensa kantamista. 29-vuotias agentti Chad Bishop ampui vahingossa miestä tanssilattialla baarissa Yhdysvaltain Denverissä. Asiasta kertoo The Denver Post. 

Luoti osui tanssilattialla ollutta sivullista vahingossa, kun agentti oli tekemässä volttia takaperin. Voltin aikana ase putosi lattialle, kun mies oli nostamassa asetta, se laukesi. Tämän jälkeen Bishop nosti aseen takaisin vyölleen ja lähti tanssilattialta kädet ylhäällä.

Video: FBI-agentti heitti voltin klubin tanssilattialla, ase lensi vyöltä ja asiakas sai luodista

Oikeus linjasi, että turmasta huolimatta miehellä on oikeus kantaa asetta jatkossakin työssään ja vapaa-ajallaan, jos se jatkossa tehdään FBI:n säännösten mukaisesti.

FBI ei kuitenkaan ole kertonut julkisuuteen mitään tietoja säännöksistä, jotka liittyvät aseen kantoon vapaa-ajalla tai paikoissa, jossa tarjotaan alkoholia. Mies oli tanssimassa baarissa vapaa-ajallaan.

Agentin syytteiden nostamista on odotettu sen tähden, että mittaustulokset hänen veren alkoholipitoisuudestaan tuolta illalta valmistuisivat.

Oikeus päätti kuitenkin langettaa syytteen toisen asteen hyökkäyksestä ennen kuin tulokset valmistuvat. Kun tulokset valmistuivat, syyttäjä oli sitä mieltä, että lisäsyytteitä ei tarvita. Tuloksia ei kuitenkaan kerrota julkisuuteen.

Luoti osui uhria jalkaan erittäin vaarallisesti, hyvin lähelle valtimoa. Mies kuitenkin toipuu osumasta.

FBI: n virkamiehet ovat kieltäytyneet luovuttamasta miehen nimeä julkisuuteen, mutta tiedotusvälineet ovat tunnistaneet hänet ja julkaisseet miehen nimen.

Miehen kuulustelua jatketaan hänen omasta pyynnöstään vasta elokuussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.