Mainos

FBI:n työntekijä heitti voltin baarissa, ase lensi vyöltä, laukesi ja asiakas loukkaantui – agentti on pidätettynä ja loukkaantunut asiakas saa loppuelämän juomat

0:32

Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI:n agentin juhliminen coloradolaisessa baarissa kesäkuun alussa päättyi asiakkaan loukkaantumiseen. Nyt mies on pidätettynä Denverissä.

Video: FBI-agentti heitti voltin klubin tanssilattialla, ase lensi vyöltä ja asiakas sai luodista

Agentti Chad Bishopia, 29, pidetään vangittuna toisen asteen hyökkäyksestä, ja hän odottaa virallisia syytteitä.

CNN kirjoittaa, että Denverin poliisin mukaan agentin syytteet riippuvat siitä, oliko hän humalassa onnettomuuden sattuessa.

Loppuelämän juomat

Onnettomuus tapahtui, kun Bishop heitti tanssilattialla voltin ja hänen aseensa lensi vyöltä. Kun hän yritti tavoitella asetta, se laukesi ja osui asiakkaaseen.

Asiakkaan asianajajan mukaan luoti osui miestä valtimoon ja hän olisi voinut kuolla ilman baarissa olleen henkilön apua, joka tajusi sitoa hänen jalkaansa kiristyssiteen.

Baari, jossa onnettomuus tapahtui, on luvannut loukkaantuneelle asiakkaalle loppuelämän juomat.

FBI:n erikoisagentti ymmärtää, että höyryjä pitää välillä päästellä

Eläkkeellä oleva FBI:n erikoisagentti kommentoi tapausta CNN:lle kertomalla, että ymmärtää nuoren agentin tarpeen päästellä höyryjä pihalle.

Hän oli silti järkyttynyt agentin huonosta arviointikyvystä ja siitä, ettei hän pitänyt parempaa huolta aseestaan.

Erikoisagentin mukaan internetissä kiertävällä tanssivideolla näkyy, että aseen ääriviivat erottuvat selkeästi nuoren agentin paidan alta.Vanhempi agentti kehottaa nuorempaa pitämään huolta siitä, että ase on kunnolla piilossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.