Fanit sekosivat DiCaprion Oscarista – odotettu voitto räjäytti somen

Leonardo DiCaprion kauan kaivattu Oscar-palkinto räjäytti odotetusti sosiaalisen median, joka nyt tursuaa onnitteluita, kuvia ja videopätkiä.

Viimeisen 22 vuoden aikana Leonardo DiCaprio on saanut kuusi Oscar-ehdokkuutta. Maantaina hän viimein vei kotiin parhaan miespääosan Oscar-palkinnon tunnustuksena työstään elokuvassa The Revenant.

Sosiaalisessa mediassa miehen kauan odotettua onnea on juhlistettu meemi-kaupalla ympäri maailmaa.

– Voin kuolla onnellisena.

Viimein se tapahtui!

1

Kun viimein saat erääntyneen Oscar-palkintosi.

Materiaalia Leosta juhlimassa.

Hyvästit meemeille Oscarinsa menettäneestä Leonardosta.

Kate on kuin me kaikki.

Myös Twitteriin perustettu Onko Leo voittanut Oscarin -ivailutili joutui nyt muuttamaan linjaansa.

Tili on aiemmin twiitannut pelkkää ”eitä”. Maanantaina tili julkaisi ensi kertaa, että ”kyllä”.

Myös Marie Claire -lehdestä ja Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu Nina Garcia onnitteli DiCapriota julkaisemalla kuvan näyttelijä Maggie Smithistä, jota DiCaprio suukotti taannoisessa Bafta-gaalassa riemastuttaen sosiaalisen median.

Myös Twitter-kuningas Kanye West muisti onnitella Leonardoa.

– Viimein! Meidän jätkämme! Olemme niin onnellisia Leon puolesta!

DiCaprio piti kiitospuheen, jossa hän otti vahvasti kantaa ilmastonmuutokseen.

– Vuosi 2015 oli kuumin koskaan tilastoitu vuosi. Koko The Revenantin tuotannon oli kuvausten aikana mentävä maapallomme eteläisimpään kärkeen, jotta löysimme lunta, Oscar-palkittu mies kertoi kiitospuheessaan.

– Ilmastonmuutos on todellinen. Se tapahtuu juuri nyt. Se on suurin uhka, joka kohdistuu koko lajiimme. Meidän on työskenneltävä yhdessä ja lopetettava viivytteleminen.

– Meidän tuettava niitä johtajiamme, jotka eivät puhu isojen yritysten ja saastuttajien puolesta, vaan jotka puhuvat ihmisyyden, alkuperäiskansojen ja niiden miljardien ihmisten, jotka eivät ole etuoikeutettuja, ja joihin ilmastonmuutos vaikuttaa eniten, sekä lastenlastemme ja niiden ihmisten puolesta, joiden ääni on hukkunut ahneuden politiikkaan, hän listasi saaden valtavat aplodit.

– Ei oteta planeettaamme itsestäänselvyytenä. Minä en ota tätä iltaa itsestäänselvyytenä, DiCaprio sanoi nostaen Oscar-pystinsä esille.

Myös miehen puheenvuoro on kerännyt kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Kiitos puheestasi ilmastonmuutoksesta Oscareissa. Onnea myös palkinnosta.

 

Lue myös:

    Uusimmat