Fanit ryntäsivät kentälle juhlimaan sarjanousua – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Katso videolta: Saksan Bundesliigan mestaruus ratkesi dramaattisesti viimeisellä kierroksella.

Hampurin HSV:n nousujuhlat saivat ikävän käänteen, kun Heidenheim nousi kymmenennellä lisäaikaminuutilla voittoon ja ohitti täten HSV:n. Kentälle rynnänneet fanit saivat ikävän uutisen kesken juhlinnan.

Ensimmäistä kertaa 54 vuoteen vuonna 2018 Saksan pääsarjasta Bundesliigasta pudonnut HSV oli vielä oman ottelunsa päättymisen jälkeen kiinni suorassa nousupaikassa. HSV voitti vieraissa Sandhausenin 1-0 ja loppuvihellyksen jälkeen kannattajat ryntäsivät kentälle juhlimaan pelaajien kanssa.

Pian kuitenkin kaikki muuttui. Suorasta noususta taistellut Heidenheim oli omassa ottelussaan Regensburgia vastaan 1-2-tappiolla lisäajan koittaessa. Heidenheim tarvitsi suoraan nousuun voiton. Heidenheim tuli tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla ja kymmenennellä minuutillla joukkue viimeisteli voittomaalin.

HSV:n fanien tunnelmaa synkensi entisestään se, että he saivat aluksi väärää tietoa Heidenheimin ottelun tilanteesta. Lopulta tieto korjattiin ja riemu vaihtui kovaan pettymykseen.

Heidenheim nappasi suoran nousupaikan ja HSV joutuu puolestaan karsintapeleihin Stuttgartia vastaan. Lopullisessa sarjataulukossa ensimmäiselle sijalle noussut Heidenheim voitti sarjan paremmalla maalierolla ennen Darmstadtia. HSV putosi kolmanneksi ja se jäi pisteen kärkikaksikosta.

Katso alta HSV:n fanien tunnelmia ratkaisuottelusta. Pääkuvan videolla: Saksan Bundesliigan mestaruus ratkesi dramaattisesti viimeisellä kierroksella.