Fanit herätys! Stallone kauppaa legendaariset Rocky-hanskat ja Rambo-veitsen

Näyttelijälegenda Sylvester Stallone on ilmoittanut huutokauppaavansa hänen tunnetuimmille hahmoilleen kuuluvia esineitä lokakuussa.

Sylvester Stallone kertoi torstaina pistävänsä myyntiin satoja esineitä ja asuja 40-vuotisen näyttelijänuransa varrelta, kertoo CBC News.

Lokakuussa järjestettävässä huutokaupassa myyntiin päätyvät esimerkiksi Rambon armeijatakki ja veitsi sekä Rockyn nyrkkeilyhanskat ja Harley Davidson -moottoripyörä.

– Näin John Wayne -huutokaupan ja ajattelin, että se olisi ollut paljon toimivampi, jos John Wayne olisi vielä ollut elossa selittämässä faneilleen, mitä esineet merkitsivät hänelle, Stallone perusteli päätöstä CBC:n mukaan.

Stallone suunnittelee lahjoittavansa osan huutokaupan tuotoista armeijan hyväntekeväisyyskohteisiin. Hän haluaa kunnioittaa tahoja, jotka ovat innoittaneet monia hänen hahmojaan.

– Imagoni ja asiat, joita olen näytellyt koko urani, ovat olleet hyvin amerikkalaisia ja sotilas- ja poliisivoimien innoittamia. Maksan takaisin niille, jotka ovat tarjonneet inspiraatiota hahmoilleni.

Vaikka Stallone luopuu monista Rambolle ja Rockylle kuuluneista esineistä, hän ei hyvästele hahmoja täysin. Hän palaa syksyllä Rocky Balboaksi Ryan Cooglerin ohjaamassa Creedissä. Elokuvassa Stallone opettaa nuorta tähtinyrkkeilijää, jota näyttelee Michael B. Jordan.

Lue myös:

    Uusimmat