Sylvester Stallone jätti jäähyväiset rakastetulle roolihahmolleen: "Valitettavasti kaiken on loputtava"

Sylvester Stallone ilmoitti Instagram-tilillään jättävänsä Rocky Balboan roolin Creed II -elokuvaan.

Elokuvalegenda Sylvester Stallonea ei enää nähdä yhdessä miehen ikonisimmista rooleista, jos itse näyttelijää on uskominen. Stallone ilmoitti Instagram-tilillään tekemässään julkaisussa jättävänsä nyrkkeilijä Rocky Balboan roolin.

Stallone on esittänyt Rocky Balboaa yhteensä kahdeksassa eri elokuvassa. Viimeisin hahmon elämään keskittyvä elokuva ilmestyi vuonna 2006, jonka jälkeen Stallone esiintyi hahmona kiitellyssä Creed-elokuvassa ja sen tänä syksynä ilmestyneessä jatko-osassa Creed II.

– Haluan vain kiittää koko maailmaa siitä, että he ottivat Rocky-perheen sydämiinsä 40-vuoden ajaksi. On ollut uskomaton etuoikeus luoda ja esittää tätä hahmoa, Stallone kirjoitti Instagram-tilillään julkaistun videon oheen.

Videolla Stallone puhuu palavan tynnyrin äärellä kertoen, että ei koskaan odottanut Rockylle löytyvän seuraajaa, mutta nyt sellainen on löytynyt. Videon lopuksi Stallone ottaa syleilyyn Adonis Creedin hahmoa esittävän Michael B. Jordaninja nostaa tämän käden ilmaan, kuten nyrkkeilyringissä tehdään voittajille.

Jordan esittää Creed-elokuvien päähenkilöä, joka on neljästä ensimmäisestä Rocky-elokuvasta tutun Apollo Creedin poika. Stallonen esittämä Rocky Balboa toimii kahdessa Creed-elokuvassa Jordanin valmentajana.


– Vaikka tämä rikkoo sydämeni, valitettavasti kaiken on loputtava aikanaan. Rakastan kaikkia teitä ystävällisiä ja anteliaita ihmisiä ja kaikista parasta on, että Rocky ei koskaan kuole, koska hän elää teissä, Stallone kirjoitti tunteikkaana.

Vuonna 1976 ensimmäistä kertaa Rocky Balboana valkokankaalla nähty Stallone julkaisi tilillään vielä toisen hahmolleen omistetun muistelukuvan. Kuvassa Stallone poseeraa nyrkki ilmassa nyrkkeilykehän laidalla.

– Rakkauden täytteisten vastauksien vuoksi haluan viimeiset hyvästit. Kiitos vielä kerran sydämiemme pohjasta, Stallone kirjoitti faneilleen kuvan yhteyteen.

72-vuotias Stallone ei ole kuitenkaan jättämässä näyttelijän työtä. Ensi vuonna Stallone nähdään viidennessä Rambo-elokuvassa, lisäksi suunnitteilla on neljäs osa The Expendables -toimintaelokuvasarjaan, jota Stallone on tähdittänyt.

Lue myös:

    Uusimmat