Fanien rakastama entinen NFL-tähti Alex Collins on kuollut 28-vuotiaana

Amerikkalaisen jalkapallon huippupelaaja Alex Collins, 28, on menehtynyt moottoripyöräonnettomuudessa. 

ESPN:n mukaan Collins törmäsi moottoripyörällään katumaasturiin Floridassa. Collins osui maasturin kylkeen ja lennähti voimalla takapenkin sivulasista sisään. Collins todettiin kuolleeksi tapaturmapaikalla. Poliisi on aloittanut tarkemman onnettomuustutkinnan.

Collins pelasi NFL:ssä kausina 2016-2021 edustaen urallaan Seattle Seahawksia ja Baltimore Ravensia. Viime kaudella Collins pelasi USFL:ssä Memphis Showboatsissa.

Collins tähtäsi NFL-paluuseen ja julkaisikin Instagram-tilillään kesän aikana useita motivaatioteksteillä sävytettyjä treenivideoita.

Peliuransa aikana Collins tuli tunnetuksi tanssituuletuksistaan. Hänellä oli tapana tuulettaa touchdownejaan irlantilaisella tanssilla. Iloisesta luonteestaan tunnettu Collins oli uransa aikana erittäin pidetty kannattajien keskuudessa.

– Tulemme aina ikävöimään Alexin tarttuvaa hymyä ja hänen riverdance-taitojaan. Alex valaisi huoneen ja oli kaikkien rakastama. Hän nautti elämästä täysin rinnoin, Seattle Seahawksin GM:nä toimiva John Schneider toteaa seuran tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat