Faneilta liikuttava ele niskansa murtaneelle näyttelijälegenda Aake Kallialalle: "Lämmittää mieltä"

Näyttelijä Aake Kalliala kertoo saaneensa faneilta satoja postikortteja.

Rakastettu näyttelijä Aake Kalliala joutui onnettomuuteen lähes kaksi kuukautta sitten, kun hän liukastui laiturilta ja putosi rantaveteen. Onnettomuuden seurauksena näyttelijältä murtui niska useasta eri kohtaa ja riskit paljon vakavammalle onnettomuudelle oli lähellä.

Nyt niskatukea pitävä mies kertoo toipuvansa tilanteesta.

– Siinä oli kaikki tarpeet pahemmalle onnettomuudelle. Pienin askelin mennään nyt, mutta niskaa ei särje ihmeemmin. Kaulus on ollut, yötä päivää. Pystyn nukkumaan selällään vaan, Kalliaka kertoo MTV Uutisille.

Kalliala joutui keskeyttämään työnsä uuden Mielensäpahoittaja-elokuvan kuvauksista. Kallialan oli tarkoitus näytellä Mielensäpahoittajan veljen Tarmon rooli, mutta onnettomuuden vuoksi hän ei pystynyt jatkamaan rooliaan. Roolissa nähdään nyt Kari Väänänen.

Myös Yökylässä-Maria Veitola -ohjelman kuvaukset peruuntuivat onnettomuuden vuoksi, jossa miehen piti olla.

Uusia työmahdollisuuksia tulossa

Kalliala kuitenkin kertoo tekevänsä töitä vielä jatkossa.

– Hyvät hommat aina kiinnostaa! Iso rylläkkä tulossa, jos toteutuu, Kalliala vihjailee tulevista töistään ja muistuttaa, että elokuva- ja tv-alalla mikään ei ole varmaa.

"Oli hitonhienoja kortteja"

Kalliala täytti 5. lokakuuta 71 vuotta. Mies kertoo saaneensa faneiltaan erityisen paljon onnitteluita ja kortteja tänä vuonna.

– Tuli käsin näprättyjä postikortteja ihan hirveä määrä. Postikortit ovat tänä päivänä harvinaisia. Oli hiton hienoja kortteja, joihin oli nähty oikeasti vaivaa.

– Totta kai se lämmittää ja kaikille kiitos! Oli todella hieno ele ja luin jokaisen huolella, tosi hienoja.

Eläkkeellä oleva mies kertoo päiviensä kuluvan mallikkaasti labradoodle-rotuisen koiransa kanssa.

– Tässä sitä mennään kohti tervehtymistä. Seuraavaksi meinaan lähteä koiran kanssa lenkille. Kyllä mulla päivät täyttyvät hyvin. Sekin täytti juuri seitsemän vuotta. Ollaan molemmat vaakoja horoskoopilta, näyttelijä kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat