Facebookin videopuheluihin tulossa AR-pelejä ajanvietteeksi – kaksi julkaistiin jo

Facebook on täydentämässä Messenger-videopuheluitaan itse tekemillään täydennetyn todellisuuden AR-peleillä, Techcrunch kertoo. Ensimmäiset kaksi peliä on jo julkaistu.

Facebook Messenger -viestintäsovellus on saamassa täydennetyn todellisuuden hupailupelejä ajanvietteeksi. Ensimmäiset pelit on julkaistu tänään, ja ne ovat englanninkielisiltä nimiltään Don’t Smile ja Asteroids Attack.

Ensin mainitussa tarkoituksena on pitää kasvot peruslukemilla tuijotuskilpailun lomassa. Sovellus on varustettu tekoälyllä, joka huomaa, kuka käyttäjistä hymyilee ensimmäisenä. Asteroids Attackissa puolestaan ohjataan avaruusalusta päätä liikuttelemalla. Voittajaksi selviytyy se, joka kerää eniten pisteitä asteroideja väistelemällä ja lasersäteitä ammuskelemalla. Molemmat sopivat pelattavaksi enintään kuuden henkilön kesken.

Myöhemmin AR-pelien valikoimaa täydennetään ainakin rantalentopallosta inspiraatiota ammentavalla Beach Bumpilla sekä Kitten Crazella, joka on kissoilla pelattava muistipeli.

Jo saatavilla olevia AR-pelejä pääsee kokeilemaan videopuhelun aikana näytöltä löytyvällä tähtikuvakkeella, josta pelit löytyvät omasta kategoriastaan suodatinten joukosta. Pelaamisen aikana voi myös ottaa kuvakaappauksia sessiostaan ja jakaa niitä Messengerillä tuttujen kesken.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja