Snapchatiin tuli kolme uutta peliä – ja lisää on luvassa

Snapchatiin on lisätty kolme uutta peliä, jotka päästävät käyttäjät pitämään hauskaa yhdessä. Ensimmäisinä vuorossa ovat Snake Squad, Zombie Rescue Squad ja Bitmoji Party.

Snake Squad, Zombie Rescue Squad ja Bitmoji Party ovat yksinkertaisia moninpelejä, jotka lupailevat hauskaa toimintaa ja tekemistä tunneiksi. Kaikissa peleissä on sekä ääni- että tekstipohjainen chat-mahdollisuus kesken toiminnan.

Snake Squad muistuttaa Nokian legendaarista matopeliä, mutta ”mato” rakentuu käyttäjän bitmoji-kuvakkeen perään ja tarkoituksena on saada muut pelaajat törmäämään omaan ”häntään”. Jokaisesta törmäyksestä saa pisteitä ja kierroksen jälkeen julistetaan erän parhaat. Peliä voi kerrallaan pelata enintään viisi henkilöä.

Zombie Rescue Squadissa enintään neljän pelaajan joukkueet etenevät kaksiulotteisessa, maailmanlopun jälkeisessä maailmassa zombeja vastaan taistellen. Pelaajilla on käytössään automaattisesti tulittava ase sekä erinäisiä lisäapuja, kuten kranaatteja, joita pelisession lomassa voi kerätä.

Bitmoji Party puolestaan on sarja minipelejä, jotka toimivat jopa kahdeksan pelaajan voimin. Minipelit on suunniteltu seitsemän yhtä vastaan -periaatteella, jolloin yksi pelaaja yrittää estää muita saavuttamasta heille saavutettuja tavoitteita. Se voittaa, joka pelin loppuun mennessä on kerännyt eniten kolikoita.

Snap kertoi aiemmin, että Snapchatiin ollaan tuomassa ainakin kuusi uutta peliä. Ensimmäiset kolme ovat nyt saatavilla niin Androidilla kuin iOS:llä. Snapchatissa on toki pelattavaa ollut aiemminkin, esimerkiksi keväällä 2018 esitellyt Snappables-pelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja