Facebook testaa uutta ilmettä profiilinäkymässä – "Luulin, että kirjauduin vahingossa Instagramiin"

13:38

Sosiaalisessa mediassa on kohistu Facebookin testivaiheessa olevasta uudistuksesta, joka muuttaa profiilinäkymän lähes samanlaiseksi kuin Instagramissa. Uudistuksesta kertoo Daily Mail.

Miten Facebook hyödyntää sinua? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Facebook testaa uutta ilmettä käyttäjien profiilisivuilla. Uuden sommittelun myötä profiilisivu muuttuu ruudukkotyyliin, jossa aikajanan selaamisen sijaan profiilissa näkyy ruudukon muodossa viimeaikaisia kuvia ja julkaisuja.

Uusi tyyli muistuttaa todella paljon Instagramin profiilinäkymää, mutta myös Facebookin Kuvat-välilehteä, joka tuli palveluun jo vuonna 2012.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kirjauduin Facebook-tililleni juuri äsken ja luulin, että kirjauduin vahingossa Instagramiin. Näyttääkö kenenkään muun aikajana tältä? Luulen, että olen saattanut huomata salaisen testin, twiittaa Sam Summers.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minun täytyy todella vähentää Facebookin käyttöä tai tämä on uutta. Ruudukkotyyli? kirjoittaa Chris Barrows.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Facebookin ruudukkonäkymä vs. Instagram, demonstroi Divya Sukumar kahdella kuvalla.

Testissä rajatulla joukolla 

Ominaisuutta testataan nyt pienellä käyttäjäotoksella. Käyttäjät, jotka ovat testissä mukana, pääsevät vaihtamaan tavallisen aikajananäkymän ja uuden ruudukkonäkymän välillä profiilissaan painamalla aikajanan kohdalta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Näyttää siltä, että voit vaihtaa kahden näkymän välillä – vaikkakin, kun en julkaise paljoa Facebookissa, se näyttää melko tyhjältä kun katsoo ruudukkonäkymässä, twiittaa Henry Wilmer.

Twitterissä uutta ulkoasua on kehuttu vuolaasti. Facebook ei ole kuitenkaan vahvistanut, onko uusi ulkoasu tulossa kaikille käyttäjille. Yhtiö testaa säännöllisesti uusia ominaisuuksia rajatulla käyttäjäjoukolla kerätäkseen palautetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Elä ja opi joka päivä jotain uutta Facebookissa. Painoin "Grid viewtä" ja wooooo-hooooo! Olen hämmästynyt, kirjoittaa Don Gonsalves sydämen kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei Facebook. Rakastan uutta ruudukkonäkymävaihtoehtoa, twiittaa Ms. Mayette.

Uuden profiilisivun testaaminen alkoi ensi kerran jo tammikuussa, mutta nyt se on laajennettu entistä suuremmalle osalle käyttäjiä.

Lähteet: Daily Mail, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja