Facebook pyhittää oman osion menneiden muistelulle – vanhat julkaisut löytyvät nyt yhdestä paikasta

1:20

Facebook on tuomassa oman osion nostalgian nälkäisille.

Pääkuvan video

Suomalainen tietoturvaguru pysyttelee poissa Facebookista

Menneitä Facebook-julkaisuja on nyt entistä helpompi muistella omassa profiilissaan Memories-sivulla. Kyseinen osio näyttää käyttäjälle niitä julkaisuja ja valokuvia, jotka on jaettu ystävien ja sukulaisten kesken, ja muistuttaa merkittävistä hetkistä elämän varrella.

Facebookin lehdistötiedotteen mukaan yli 90 miljoonaa Facebook-käyttäjää muistelee päivittäin On This Day -välilehdellä vanhoja julkaisujaan. Tästä syystä Facebook päivittää nostalgiaan perustuvia palveluitaan ja keskittää menneiden muistelemisen uuden osion taakse.

Memories-sivulla voi olla useampiakin osioita, esimerkiksi tietyn päivämäärän tapahtumat ja julkaisut tai uudet ystävyydet, koosteita muistoista ja mahdolliset ohi livahtaneet muistot, jos et ole vähään aikaan tarkistanut niitä.

Facebook lupaa myös kuunnella käyttäjien palautteita muistojen esiin nostamisesta, sillä kaikki muistot eivät aina ole miellyttäviä.

Memories-sivulle pääsee oman kirjanmerkkinsä kautta tietokoneella ja More-välilehden kautta kännykkäsovelluksella, mutta myös ilmoitusten ja syötteen julkaisujen kautta sekä verkko-osoitteen facebook.com/memories kautta.


Lähde: Engadget

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja