Facebook Messengerin uudistunut ulkoasu tullut jo joillekin käyttäjille

Facebook Messengerin uusittu, yksinkertaisempi ulkoasu on nyt saatavilla joillekin käyttäjille, kertoo Android Police. Kyseessä on mitä ilmeisimmin alustava kokeilu, jonka jälkeen jakelua hiljalleen laajennetaan.

Facebook kertoi toukokuussa aikeistaan uudistaa Messenger-sovelluksen käyttöliittymää virtaviivaisempaan suuntaan, ja nyt pieni osa käyttäjistä on jo saanut uudistukset käyttöönsä. Uudistettu Messenger sisältää enää vain tärkeimmät kolme välilehteä: keskustelut, yhteystiedot ja Explore, eli tutki-välilehti. Tällä pyritään siihen, että sovelluksen käyttö olisi aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi keskustelunäkymää on sitäkin yksinkertaistettu hitusen.

Uutuutena sovellus saa käyttöliittymän uudistumisen yhteydessä myös uuden vaihtoehtoisen tumman teeman. Se on hyödyllinen OLED-näyttöjen yleistyessä myös akunkeston pidentämisen kannalta, kun mustat pikselit eivät OLED-näytöllä kuluta virtaa.

Vaikka päivitys Messengeriä yksinkertaistaakin, säilyvät sovelluksessa edelleen kaikki vanhat ominaisuudet keskusteluista videopuheluihin ja tarinajulkaisuista peleihin. Jakelun vähittäisen alkamisen perusteella päivityksen julkaisu sovelluskaupoissa ei liene enää kaukana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja