F1-varikon Jason Statham iskee jauhot suuhun jopa Max Verstappenille – "Moni murenisi tuon paineen alla"

Tulosruutu: Max Verstappen ylivertaisella tavalla Belgian GP:n voittoon.

Red Bullin F1-tiimin päällikkö Christian Horner vertaa kisainsinööri Gianpiero Lambiasea elokuvien toimintatähteen, kun tämä uskaltaa haastaa mestarikuljettaja Max Verstappenia. 

Verstappen ja Lambiase kohauttivat kiivailla sanaharkoillaan viikon takaisessa Belgian GP:ssä. Hollantilaistähti kiehui perjantain aika-ajoissa, minkä kisainsinööri kuittasi viileästi. 

Sunnuntain kisassa Lambiase kehotti Verstappenia "käyttämään enemmän päätään", kun kohti kolmatta MM-titteliään ajava Verstappen kulutti renkaitaan ajattelemattomasti. 

Horner pitää Verstappenia "vaativana asiakkaana". Lambiase pystyy vastaamaan tähän. 

– Moni kisainsinööri murenisi tuon paineen alla. "GP:llä" (Lambiase) on luonteenlujuutta hoitaa homma, Horner kehuu motorsport.comin mukaan.

– GP on meidän Jason Stathamimme, he ovat ainakin samannäköisiä! Hän kohtelee Maxia tiukasti mutta reilusti, ja heidän välillään on suuri kunnioitus, tiimipomo lisää viitaten brittiläiseen Hollywood-tähteen. 

Lambiase vilahtaa F1-lähetysten kuvissa harvakseltaan, mutta Horner huomauttaa, että noin 200 miljoonaa ihmistä kuulee Verstappenin ja Lambiasen väliset keskustelut. 

– Joskus heidän välillään vähän kipinöi, mutta tilanteet rauhoittuvat nopeasti, Horner summaa. 

F1-kausi jatkuu Verstappenin kotikisalla Hollannissa 27. elokuuta. Verstappenin MM-johto on huimat 125 pistettä.  

Lue myös:

    Uusimmat