Sergio Perezin korvaajapeli käy kuumana: saako surullisen ennätyksen F1-konkari viimeinkin palkinnon uralleen?

Koronavirustartunnan takia ainakin tämän viikon F1-kisasta sivussa oleva meksikolaiskuljettaja Sergio Pérez saattaa saada korvaajakseen Racing Point -tallin vanhan tutun Nico Hülkenbergin, joka jätti sarjan viime kauden jälkeen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian GP suorana 31.7.-2.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hülkenberg, 32, on muun muassa Motorsport.comin että Racer-lehden tietojen mukaan ykkösehdokas korvaamaan Pérezin tänä viikonloppuna Britannian Silverstonessa.

Saksalainen ajoi aiemmin Force Indian nimellä tunnetulla Racing Pointilla vuosina 2011-12 ja 2014–16. Edelliset kaudet hän kisasi Renault-tallissa, mutta joutui väistymään nuoren Esteban Oconin tieltä viime kauden jälkeen.

Racing Pointin nousu sarjan kärkipäähän Mercedeksen kopioksi syytetyllä autolla tarjoaisi Hülkenbergille mainion tilaisuuden poistaa omissa nimissään oleva ikävä ennätys. Hän on kisannut sarjassa 177 osakilpailussa ilman ainuttakaan palkintopallisijoitusta, mikä on eniten kaikista kuskeista.

Muita kärkiehdokkaita ovat tallin moottorivalmistajan Mercedeksen varakuljettajat Stoffel Vandoorne ja Esteban Gutierrez, joilla kummallakin on F1-kisakokemusta. Mercedes teki alkuvuodesta päätöksen, että sen reserviin kuuluvat kuskit ovat myös asiakastiimien käytettävissä.

Lue myös:

    Uusimmat