F1-tallin raju kriisi: kaksi avainhahmoa irtisanoutui

F1-kausi liikkeelle: Max Verstappen taas suosikki – kuljettajarintamalla ainutlaatuinen tilanne 2:16
Näistä asetelmista lähdetään uuteen F1-kauteen.

Surkean alun F1-kauteen saaneen Alpine-tallin kaksi avainhenkilöä on irtisanoutunut jo viikkoja ennen ensimmäistä kisaviikonloppua.

RacingNews365 uutisoi ennen Bahrainin lauantaista kauden avauskisaaa, että tekninen johtaja Matt Harman ja aerodynaamisen puolen johtaja Dirk de Beer ovat jättäneet tehtävänsä jo viikkoja sitten.

Alpinen paha epäonnistuminen uuden autonsa kanssa kävi ilmi myös yleisölle perjantaina, kun Esteban Ocon ja Pierre Gasly jäivät Bahrainin aika-ajossa viimeiseen lähtöriviin. Kisassa heidän taakseen putosivat vain ongelmiin joutuneet Logan Sargeant ja Valtteri Bottas.

Sivuston mukaan Harman ja De Beer ovat parhaillaan irtisanoutumisajalla. He jättävät lopullisesti tehtävänsä huhtikuussa.

Viime vuoden heinäkuussa Renault’n omistamalla Alpinella lakaisi iso luuta, kun tallin johtohahmoista tallipäällikkö Otmar Szafnauer ja urheilujohtaja Alan Permane joutuivat jättämään paikkansa. Seuraavaksi kenkää sai toimitusjohtaja Laurent Rossi, ja tekniikkajohtaja Pat Fry irtisanoutui itse.

Lue myös:

    Uusimmat