F1-sarja havittelee kahta kisaa Isoon-Britanniaan – "Lontoo ja Silverstone täydentäisivät toisiaan"

F1-sarjan kaupallinen omistaja Liberty Media tutkii edelleen mahdollisuuksia järjestää osakilpailu Lontoossa, kertoo sarjan urheilujohtaja Ross Brawn.

Alla olevalla videolla C Moren F1-tiimi ennakoi mitä tulevalta F1-kaudelta voidaan odottaa. 

Brawn kertoo, ettei kisaa kuitenkaan suunnitella enää Lontoon ydinkeskustaan. Sen sijaan radalle voisi löytyä logistisesti parempi sijainti kaupungin laitamilta.

– Koska F1-osakilpailun järjestelyt vaativat vähintäänkin viikon mittaista toimintaa, niin sen aiheuttamia häiriötekijöitä Lontoon keskustassa ei voi hyväksyä, Brawn kommentoi kisahanketta Evening Standard -sanomalehdelle.

– En usko, että lontoolaisten täytyy olla huolissaan siitä, että veisimme heiltä kaupungin keskustan viikon ajaksi, mutta tutkimme nyt vaihtoehtoisia sijainteja kaupungin laitamilta, Brawn jatkoi.

Mitä voidaan odottaa tulevalta F1-kaudelta? 1:56
C Moren F1-tiimi ennakoi mitä tulevalta F1-kaudelta voidaan odottaa. 

Silverstonen jatkosta formulasarjan kisakalenterissa ensi kauden jälkeen ei ole vielä päästy sopuun. Brawn vakuuttaa, ettei Lontoon kisahanketta ole kuitenkaan suunnattu korvaamaan yhtä sarjan perinteikkäimmistä kisoista.

– Haluaisimme Lontoon täydentämään Silverstonea, emme korvaamaan sitä. Voimme löytää tapoja saada asiat toimimaan molemmin puolin, Brawn sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat