F1-sanasota jatkuu: Renault-pomo syyttää Red Bullia piilottelusta ja manipuloinnista

Red Bullin ja Renault'n välinen sanasota jatkuu edelleen kiivaana, vaikka itävaltalaistallin ja sen moottoritoimittajan yhteistyö päättyikin F1-kauden finaaliin Abu Dhabissa.

Alla olevalla videolla C Moren F1-tiimi ennakoi mitä tulevalta F1-kaudelta voidaan odottaa. 

Red Bull siirtyy ensi kaudella Hondan voimanlähteisiin, mutta itävaltalaistallin ja sen pitkäaikaisen moottoritoimittajan Renault'n välistä jälkipyykkiä pestään edelleen.

Ranskalaisvalmistajan F1-pomo Cyril Abiteboul on närkästynyt siitä, että Red Bullin johtoporras on avoimesti hehkuttanut Hondan menneen suorituskyvyssään jo Renault'n edelle.

– Honda on yhä 20 kilowattia perässä meitä. Tiedän mitä Red Bull väittää, mutta he piilottelevat faktoja ja manipuloivat dataa. Ymmärrän kyllä heidän viestintästrategiaansa, mutta mitään faktoja ei ole esitetty, Abiteboul kritisoi espanjalaisen Marcan mukaan.

– Lopulta kaikki näkevät, että Honda on 20 kilowattia perässä, eivätkä he ole edistyneet nykyisestä tilanteestaan, Abiteboul lisäsi.

Red Bullin neuvonantajana toimiva Helmut Marko vastasi välittömästi Abiteboulin väitteisiin.

– Meillä ei ole tarvetta keskustella asiasta, koska ensi vuonna näemme, millainen sijoituksemme on. Herra Abiteboul jatkaa unelmointiaan, mutta ensi vuonna tilanne on päivänselvä, Marko laukoi.

Mitä voidaan odottaa tulevalta F1-kaudelta? 1:56
C Moren F1-tiimi ennakoi mitä tulevalta F1-kaudelta voidaan odottaa. 

Lue myös:

    Uusimmat