F1-pomo murjaisi koko voimasuhdekeskustelusta: "Katsotaan sitten, kun mennään ’oikeille’ radoille"

F1-kauden ensimmäinen osakilpailuviikonloppu on antanut ensimmäisiä vihjeitä siitä, missä muun muassa kärkitallit menevät keskinäisessä taistossa. Red Bullin neuvonantaja, F1-vaikuttaja Helmut Marko vähättelee sitä, antaako Australian Melbournen kisa aitoa kuvaa voimasuhteista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Australian GP suorana 15.-17.3.
Su: Australian GP klo 07.10, ennakkotunnelmat klo 06.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Red Bullin kuskeista Max Verstappen ylsi neljänteen ruutuun, kun taas talliin siirtynyt Pierre Gasly jäi ensimmäiseen osioon (17:s).

Ennen kauden alkua monet eri tahot ennustivat, että Red Bull voisi haastaa uusien Honda-moottoreiden kanssa entistä paremmin Mercedeksen ja Ferrarin.

Melbournen aika-ajoissa Verstappen jäi paalulle ajaneesta Mercedeksen Lewis Hamiltonista yli kahdeksan kymmenyksen (+0,834) päähän.

Red Bullin neuvonantajan Markon mukaan Melbournesta ei kannata vetää vielä liikaa johtopäätöksiä.

– Olemme selvästi nopeampia kisassa kuin aika-ajoissa. Saa nähdä, että mitä pystymme tekemään. Ja katsotaan sitten, kun mennään ’oikeille’ radoille. Bahrainin ja Kiinan jälkeen voimme tehdä jo johtopäätöksiä siitä, missä kukin aidosti menee, Marko mietti GP Blogin mukaan.

– Tämä on erikoinen rata ja emme ole olleet vielä siellä, missä pystymme olemaan, Marko jatkoi niin Melbournen radasta kuin Red Bullin tilanteesta. 

Lue myös:

    Uusimmat