F1-mestari suitsuttaa Verstappenia: “Olisi Mercedeksellä Hamiltonin edellä”

Saksan F1-osakilpailussa voiton napannut Red Bull -kuljettaja Max Verstappen peittoaisi Lewis Hamiltonin myös Mercedeksen ohjaimissa, katsoo maailmanmestari Nico Rosberg.

Voitto Hockenheimin haastavissa olosuhteissa sunnuntaina oli Verstappenille kauden toinen kärkisija. Rosberg nostaa hollantilaisen tällä hetkellä sarjan kiistattomaksi kärkikuskiksi.

– Mikäli Verstappen olisi Mercedeksellä, niin hän olisi mestaruuspisteissä Hamiltonin edellä. Hän on ajanut ilmiömäisen kauden ja on tällä hetkellä sarjan paras kuljettaja, Rosberg suitsutti Verstappenia Youtube-kanavallaan.

– Todella vaikuttavaa suorittamista. Koko Hollanti menee hänestä sekaisin. Rakastamme kaikki seurata häntä, koska hän on niin helkkarin jännittävä, Rosberg jatkoi.

Voittonsa myötä Verstappen nousi jo iskuetäisyydelle mestaruustaistelun kakkospaikkaa hallussaan pitävästä Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottaksesta. Rosberg katsoo hollantilaisen suoritusten arvon korostuvan etenkin vertailussa Ferrariin.

– Verstappen on jo 22 pisteen päässä Bottaksesta ja selvästi edellä Ferrarin kavereita, joilla on ehdottomasti keskimäärin parempi auto kuin hänellä tänä vuonna. Hän on vain 61 pisteen päässä Lewisin takana. Kauden puolivälissä tämä on todella vaikuttavaa, Rosberg kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat