F1-mestari lataa paineita Red Bullille: “Verstappenin oltava mestaruustaistelussa”

Red Bull -tallin on tarjottava ensi kaudella kuljettajalleen Max Verstappenille mestaruustaisteluun kykenevä auto, katsoo F1-sarjan maailmanmestari Jenson Button.

Red Bull kilpailee alkavalla kaudella Hondan moottorilla, jonka suorituskyvylle itävaltalaistallin johto on asettanut suuria toiveita. Button katsoo onnistumisen alkavalla kaudella olevan Verstappenin uran jatkon kannalta itävaltalaistallin riveissä ratkaisevaa.

– Maxin kanssa tilanne on visainen. Hän on aina menossa eteenpäin ja etsimässä jotain uutta. Kun hän hyppäsi Red Bullin autoon, hän voitti heti ensimmäisen kisansa, Button kertoi Sky Sportsille.

– Tämä vuosi on hänelle todella tärkeä pitää asiat liikkeellä. Hänen täytyy taistella mestaruudesta. Muussa tapauksessa hän voi ryhtyä esittämään kysymyksiä siitä, missä hänen tulisi tulevaisuudessa olla, Button jatkoi.

Button katsoo alkavan kauden sääntömuutosten tulleen lajille juuri oikealla hetkellä.

– Lajissa tapahtuu tällä hetkellä todella paljon muutoksia, mitä se juuri tarvitseekin. Uskon siihen, että meillä on kolme tallia mukana kärkikahinoissa. Jos näin tapahtuu, niin näemme joitakin fantastisia taisteluita, Button ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat