F1-mestari kritisoi ex-talliaan: Puheet parhaasta autosta vailla katetta

McLaren-talli teki virheen julistaessaan autonsa kauden alla F1-sarjan parhaaksi, katsoo maailmanmestari ja brittitallin entinen kuljettaja Jenson Button.

Videolla Pitstop-ohjelma käy läpi Bakun GP:n puheenaiheet.

MAINOS

Espanjan F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Espanjan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Viime kaudella Hondan kanssa syvällä kyntänyt McLaren vieritti syyt vaisuudestaan moottoritoimittajansa harteille ja vakuutti omaavansa sarjan parhaan auton.

Odotukset olivat korkealla McLarenin vaihdettua tällä kaudella Renault’n asiakkuuteen, mutta alkukauden kisoissa tallin vauhti ei ollutkaan luvatun mukaista.

Buttonin mielestä McLarenin olisi jatkossa parempi pidättäytyä luomasta epärealistisia menestysodotuksia.

- Kolmea kärkitallia on tällä hetkellä vaikea haastaa. Se vie oman aikansa, mutta McLaren lähti kauteen sanomalla, että he uskovat omaavansa parhaan auton, Button kommentoi Sky Sportsille.

- Sellainen on kovaa puhetta, kun ajetaan Ferraria, Mercedestä ja Red Bullia vastaan. Mielestäni olemme nähneet, ettei asioiden laita ollutkaan niin. Kauden voi sanoa olleen tähän saakka pettymys, mutta jos he eivät olisi kertoneet autonsa olevan sarjan paras, niin kaudesta voisi silloin puhua heille mahtavana.

- He ovat ottaneet hyviä askeleita eteenpäin ja ovat valmistajien sarjassa neljäntenä, mutta autosta kauden alla annetut lausunnot antavat ehkä syyn todeta, ettei tämä ole sujunut odotusten mukaisesti, Button lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat