Alonso odottaa McLarenia pikavauhdilla kärkitaistoon – "Olemme siellä muutaman kisan kuluttua"

McLaren-kuljettaja Fernando Alonso uskoo uuden F1-kauden avaavan Australian GP:n olevan McLarenin heikoin tällä kaudella.

Video: C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen arvioi alkavan kauden voi

MAINOS

Australian F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 02.55 ja 06.55
Lauantai: Harjoitukset klo 04.55, aika-ajo klo 07.55
Sunnuntai: Australian GP klo 07.55, ennakkotunnelmat klo 07.00!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Testien perusteella McLaren ei ole kärjen vauhdissa, mutta Alonso ei anna sen lannistaa. Kaksinkertainen maailmanmestari odottaa McLarenia ennemmin tai myöhemmin kärkitaistoon.

- Tämä viikonloppu tulee olemaan meidän heikoin. Me tulemme kehittymään eniten kauden aikana, koska uuden voimayksikön yhdentäminen vie aikaa, Alonso kommentoi F1-sarjan virallisten verkkosivujen mukaan.

- Emme ole tällä hetkellä Mercedeksen, Ferrarin tai Red Bullin tasolla, mutta olemme siellä muutaman kisan kuluttua tai kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Meidän pitäisi olla kärjessä sillä olemmehan kuitenkin McLaren.

Vaikka Hondan vaihtuminen Renault'n voimayksikköön toi McLarenille lisää ongelmia talvitesteissä, Alonso ei niistä ollut yllättynyt.

- Se ei muuttanut Barcelonassa mitään. Meillä oli ylä- ja alamäkemme testeissä, mutta kaikki ongelmat ovat nyt korjattu. 

Kolmen viimeisimmän McLaren-kautensa aikana Alonso on kerännyt vain 82 pistettä. Vertailun vuoksi sillä olisi sijoittunut viime kauden MM-sarjassa yhdeksänneksi.

Alonson tallikaverina ajaa Stoffel Vandoorne.

Lue myös:

    Uusimmat