F1-kuski hämmensi kisaviikonloppuna – paluumatka varikolle sujui poikkeuksellisella tavalla: "Kuka tämä outo kaveri on?"

8:40
Katso videolta: Singaporen GP:stä muodostui kaoottinen.

Formula ykkösten Alpinella ajava Esteban Ocon hämmensi kanssamatkustajia viime viikonloppuna Singaporessa. Ocon keskeytti kisan 28. kierroksella ja matkusti takaisin varikolle metrolla. 

Oconin keskeytys tapahtui mutkassa 13, joka on kauimpana varikolta. Kun kyse on katuradasta, oli Oconilla vain rajoitetut mahdollisuudet varikolle palaamiseen. Hän päätti matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Oconista ja häntä saattaneesta ratavirkailijasta otettiin kuva, kun he olivat menossa metroon. Oconilla oli vielä kypärä päässään. Ranskalainen kertoi Sky F1:n Ted Kravitzille tapahtuneesta, mutta ei maininnut, kuinka hän maksoi matkastaan. 

– Olimme kaupungissa mahdollisimman kaukana, joten keskeytettyäni menin metroon päästäkseni takaisin, Ocon kertoi.

Matka kesti Oconin mukaan 25 minuuttia. Häneltä kysyttiin, millainen oli kanssamatkustajien reaktio, kun he näkivät kuljettajan.

– Kuka tämä outo kaveri on ja miksi hän on noin hikinen? Ocon kuvitteli matkustajien ajatelleen.

Formula ykköset jatkuvat tänä viikonloppuna Japanin GP:llä. Ocon oli ensimmäisissä harjoituksissa neljänneksi nopein. Toisissa harjoituksissa Ocon oli yhdeksäs.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja