Media: F1-katsojaa häirittiin seksuaalisesti järkyttävän selityksen kera – Mercedes reagoi esimerkillisesti

Tulosruutu teki selkoa Itävallan F1-osakilpailun tapahtumista.

Mercedes reagoi esimerkillisellä tavalla saatuaan tietää erään naiskatsojan joutuneen seksuaalisen häirinnän kohteeksi F1-katsomossa Itävallan Spielbergissä.

Monet naisfanit ovat kertoneet joutuneensa fyysisen ahdistelun ja huutelun kohteeksi Red Bull Ringin katsomossa Itävallan F1-viikonlopun aikana. RaceFans-sivusto raportoi tapauksesta, jossa juopuneet katsojat olivat nostaneet naisen hametta ja sanoneet tälle, ettei hän ansaitse kunnioitusta, koska hän on Lewis Hamiltonin fani.

Mercedes reagoi ja kutsui häirityn naiskatsojan varikkoalueelleen sunnuntain kisan aikana. Mersun tallipäällikkö Toto Wolff tuomitsi häirinnän jyrkästi.

– Saimme selville, että näin tapahtui, ja se ei ole hyväksyttävää, Wolff sanoi.

– Tämän täytyy pysähtyä. Jos olet Formula 1 -fani, mikä tahansa tiimi tai kuljettaja onkaan, et voi olla rasistinen, seksistinen etkä homofobinen, koska silloin et sovi formula ykkösiin, emmekä halua sinua.

Wolff huomautti, ettei suurinta osaa faneista tule kuitenkaan tuomita pienen joukon toimien myötä.

– Meidän täytyy toisaalta olla varovaisia. Vain siksi, että on muutamat humalaiset typerykset, jotka eivät ole ymmärtäneet, miten maailma nykyään toimii, meidän ei pitäisi tuomita 99,9 prosenttia faneista, jotka tulevat tänne.

Lue myös:

    Uusimmat