F1 jatkaa MTV:n kanavilla

MTV on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen F1-sisällön televisioinnista ja jakelusta yksinoikeudella.

Moottoriurheilufanit pääsevät seuraamaan F1:n suomalaiskuljettajien Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen taistelua kärkisijoista MTV:ltä myös kausilla 2016–2018.

Suomalaiset ovat tutkitusti Formula 1 -kansaa. Taloustutkimuksen Suomi tänään -tutkimuksen mukaan F1 on suomalaisten urheilufanien mielestä yksi kaikkein kiinnostavimmista urheilusisällöistä. Ferrarilla jatkavan Kimi Räikkösen ja Williamsin Valtteri Bottaksen ajomenestystä seuraa MTV:ltä jokaisena kisaviikonloppuna yli miljoona suomalaista moottoriurheilufania.

– Formula 1:llä on vankka jalansija Suomessa ja siksi tahdomme tarjota F1-elämyksiä suomalaisille jatkossakin, kertoo MTV:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lars Schulman.

– Olen mielissäni siitä, että olemme uusineet sopimuksemme MTV:n kanssa ja odotan innolla jatkoa yhteistyöllemme, sanoo Formula 1 -konsernin toimitusjohtaja Bernie Ecclestone.

Ensi vuoden F1-kausi starttaa maaliskuussa Australiasta ja päättyy marraskuussa Abu Dhabissa ajettavaan osakilpailuun. Täysin uutena osakilpailuna mukana on Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa ajettava osakilpailu. Kauden 2016 aikana ajetaan yhteensä 21 osakilpailua.

– Formulat ovat maksullisten sisältöjen kuninkuuslaji suuren suosionsa vuoksi. Formula 1:tä voi seurata MTV Totalin ja MTV Katsomon kautta. Näytämme tuttuun tapaan jokaisen kisaviikonlopun tapahtumat suorana lähetyksenä ensimmäisistä vapaista harjoituksista aina Grand Prix’n jälkihöyryihin saakka, kertoo Schulman.

Ensi vuonna MTV tarjoaa suomalaisille urheilufaneille Formula 1 -kisojen lisäksi runsaasti myös muita maksullisia sisältöjä kuten jääkiekon MM-kilpailut ja Jääkiekon mestarien liigan CHL:n ottelut, yhdistettyä, hiihtoa, mäkihyppyä, yleisurheilua ja jalkapalloa. 



Lue myös:

    Uusimmat