Mainos

Järkyttävä tapaus Tanskassa – Nainen ja kaksi kouluikäistä lasta löytyivät pakastimesta

Tanskassa on paljastunut raaka kolmoismurha, kertoo Tanskan ja Ruotsin media, muun muassa sanomalehti Expressen ja tanskalainen Ekstra Bladet.

Molemmat viittaavat poliisi tänään lähettämään tiedotteeseen aiheesta.

Tanskan poliisi löysi sunnuntaina illalla yksityisasunnon pakastimesta äidin ja hänen kaksi tytärtään murhattuina. Äiti oli 27-vuotias syyrialainen ja tyttäret 7- ja 9-vuotiaita.

Löytö tehtiin Aabenraan alueella Etelä-Jyllannissa.

Naisen aviomies, joka on myös lasten isä, ei ollut asunnossa paikalla, kun löytö tehtiin ja poliisi on nyt etsintäkuuluttanut hänet.

Poliisi meni asuntoon etsimään naista huolestuneen sukulaisen otettua poliisiin yhteyttä. Hän ei ollut saanut naiseen yhteyttä muutamaan päivään.

Perhe tuli Tanskaan kesällä 2015 pakolaisstatuksella.

Ekstra Bladet on aiemmin ollut yhteydessä useisiin silminnäköijöihin, jotka todistivat laajaa poliisioperaatiota sunnuntai-iltana. Silminnäkijän mukaan ensimmäinen pelastusyksikkö saapui paikalle yksityisasunnolle sunnuntai-iltana kahdeksan aikoihin.

Poliisi on ollut vaitonainen tapauksesta ja kieltäytyi maanantaiaamuun saakka kertomasta, mihin laaja poliisioperaatio liittyi.

Poliisi tekee löytöpaikalla ja sen läheisyydessä teknistä tutkintaa ja kuulustelee naapureita sekä ihmisiä, jotka tunsivat perheen. Poliisi pyytää myös ilmoittamaan kaikki havainnot tapauksesta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja