Ex-tallipomo lyttää Ferrarin mahdollisuudet: “Mercedes on toiselta planeetalta”

Ferrari on pudonnut auttamatta pois formulakauden mestaruustaistelusta, katsoo Renault’n entinen tallipäällikkö Flavio Briatore.

Ferrari toi autoonsa päivityksiä viime viikonloppuna ajettuun Espanjan osakilpailuun, mutta kausi jatkui Barcelonan radalla yhä Mercedeksen määräämässä tahdissa. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas toivat saksalaistallille jo viidennen peräkkäisen tuplavoiton.

Barcelonassa myös Red Bullin Max Verstappen nousi Ferrari-kaksikko Sebastian Vettelin ja Charles Leclerin edelle. Briatoren mielestä tulos kertoo italialaistallin osalta karua kieltään kauden mestaruustaistelusta.

– Mercedes on toiselta planeetalta. Barcelona on rata, joka kertoo totuuden. Jos asiat sujuvat siellä huonosti, niin silloin mestaruustaistelusta ei tule mitään, vaikka haastatteluiden perusteella voikin saada käsityksen, että kaikki sujuu hienosti, Briatore kertoi grandpx.newsin mukaan.

Red Bull -tallipäällikkö Christian Horner vakuuttaa, että Mercedes on vielä lyötävissä.

– Pohjimmiltaan kuka tahansa on voitettavissa. Mikään menestysputki ei jatku ikuisesti. Meillä on kaikki tarvitsemamme taidot ja työkalut heidän lyömisekseen. Sitä yritämme nyt tehdä, Horner kiteytti Speed Weekille.

Lue myös:

    Uusimmat