Ex-Spaissarin poika kasvanut teiniksi – hämmentävä yhdennäköisyys kiinnitti seuraajien huomion

Brittimuusikko Emma Buntonin Beau-poika on kasvanut teini-ikäiseksi. 

Ex-Spice Girls-yhtyeen laulaja Emma Bunton, 46, oli seuraamassa Unicefin Soccer Aid -hyväntekeväisyysottelua yhdessä poikansa Beau Lee Jonesin, 14, kanssa.

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä. 

– Erityinen ilta, kiitos teille tuesta ja auttamisesta kerätä rahaa, Bunton kirjoittaa aitiosta julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Tarkkasilmäisten seuraajien mielenkiinto kohdistuu kuitenkin matsia enemmän Buntonin kanssa poseeraavaan Beau-poikaan:

– OMG, hän on ihan kuin sinä!

– Beau on teini-ikäinen nykyään!

– Hänellä on sinun hymysi, seuraajat kommentoivat.

Emma Bunton on ollut yhdessä laulaja Jade Jonesin kanssa 24 vuotta. He tapasivat vuonna 2001 kun Bunton aloitteli Spice Girlsin hajoamisen jälkeen soolouraansa ja Jones oli vielä R'n'B- yhtye Damagen solisti.

Bunton kertoi tuolloin avoimesti julkisuudessa sairastamansa kohdunkaulansyövän esiasteesta ja saamastaan endometrioosidiagnoosista. Hän puhui muun muassa pelkäävänsä jäävänsä kokonaan lapsettomaksi alentuneen hedelmällisyyden takia. Bunton ja Jones kuitenkin ilmoittivat vuonna 2006 odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan samoihin aikoihin, kun Spice Girlsillä oli suunnitteilla paluukeikkoja.  

Emma Bunton tuli julkisuuteen suursuosion saavuttaneen yhtyeen Spice Girlsin myötä. Hän oli yksi viidestä yhtyeen jäsenestä ja häntä kutsuttiin Baby Spiceksi. Yhtye hajosi 2000-luvun alussa.

Näin Spice Girls villitsi: 

1998: Spice Girlsit villitsevät koulutyttöjä 2:36

Lue myös:

    Uusimmat