Ex-missi Satu Tuomisto ja liikemies Petri Aarnio – avioliitto lopullisesti ohi

Satu Tuomisto muutti avioeron jälkeen vanhaan kotiinsa Helsinkiin.

Vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto ja Petri Aarnio jättivät yhdessä avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen viime kesäkuussa.

Avioliitolle tuli lopullinen sinetti, kun Petri Aarnio jätti yksin avioerohakemuksen toiseen vaiheen käräjäoikeuteen pari päivää sitten. Avioerosta tulee virallinen aivan näinä päivinä.

– Minulla on kaikki hyvin, enkä ole enää kauheasti miettinyt asiaa. Lopullinen päätös kuitenkin tehtiin jo ennen erohakemuksen jättämistä, hyväntuulinen kaunotar kommentoi avioeroaan MTV Uutisille.

Ex-pariskunta ehti olla yhdessä neljän vuoden ajan, mutta avioliitto kesti vain vajaa pari vuotta.

Muutti tuttuun kotiin

Tyttönimensä takaisin ottanut ex-missi muutti eron jälkeen omaan kotiin Helsinkiin. Koti on sama, jossa hän on aikaisemminkin asunut.

– Ympyrä sulkeutuu. Kaikki on ihan hyvin. Voin olosuhteisiin nähden ihan hyvin, hän kertoi MTV Uutisille viime syksynä.

Kaunotar kertoi eron olleen luonteva, eikä siihen liittynyt mitään perinteisiä erilleen kasvutarinoita. Nainen ei aio lannistua erosta. Tavoitteena on kääntää vaikeudet voitoksi.

– Hyvin olen selvinnyt. Mietin, että kaikki elämän vastoinkäymiset ovat myös mahdollisuuksia. Yksi sivu elämässä kääntyy niin toinen aukeaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja