Ex-missi Michaela Söderholm paljastaa, miten tapasi jääkiekkoilijarakkaansa: "En ole lätkää seurannut"

Juuri eronnut ex-missi Michaela Söderholm: ”Ero ei ole koskaan helppo paikka” 6:48
Michaela Söderholm vieraili MTV Uutiset Livessä alkuvuonna.

Michaela Söderholm vieraili Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm saapui katsomaan toista Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan livelähetystä sunnuntaina 13. syyskuuta. Hän kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että hänen suosikeikseen on noussut ensimmäisen liven jälkeen jo monta paria.  

– Aika korkealla on kundeja, keitä kannatan. Tietenkin Sami Sykkö, ollaan tehty yhdessä Say Yes To The Dress Suomi -ohjelmaa, sitten Jare on aika korkealla ja myöskin mielenkiintoista nähdä, miten Nikke pärjää, veti tosi hyvin viime kerralla, hän kuvailee. 

Söderholmin syksy on lähtenyt kiireisesti käyntiin. Hän aloitti kesän kynnyksellä päivätyössä projektikoordinaattorina tuotantoyhtiössä.

– Tuotantoyhtiö tekee lastenelokuvia, ohjelmia eli dubbausta pitkälti. Olen projektikoordinaattorina, eli olen vastuussa projektien vetämisestä, aikatauluttamisesta, castingeistä. Kaikesta siitä, mikä liittyy siihen, että saadaan alusta loppun asti tuotettuja näitä ihania ohjelmia ja leffoja, Söderholm summaa. 

Ex-missi paljasti myös heinäkuussa löytäneensä rinnalleen uuden kullan. Söderholmin ja jääkiekkoilija Michael Keräsen suhde kukoistaa. 

– Hieman on ehkä tää etäily omalta osaltaan rankkaa, kun toinen asuu muualla, mutta oikein ihanasti menee. Olen ehkä onnellisempi kuin koskaan, hän hehkuu. 

Söderholm kertoo tutustuneensa Keräseen ystävänsä kautta. 

– En ole lätkää seurannut, en ole käynyt peleissä, joten mulle ihan uusi ja vieras maailma. Hyvän ystävän kautta meidät tuotiin yhteen, hän kuvailee. 

Nainen pitää parin samankaltaisia nimiä vain hauskana juttuna. 

– Lempinimet on toki aina käytössä. Musta se on oikeastaan ihan hauska juttu, sitä ei oikeastaan ehkä mieti niin paljoa. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19:30

Lue myös:

    Uusimmat