Ex-missi Essi Pöysti odottaa toista lasta

Entinen Miss Suomi Essi Pöysti odottaa toista lasta yhdessä kihlattunsa Ville Mäkäläisen kanssa.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 27, on raskaana. Kaunotar odottaa toista lastaan ammattilaiskoripalloilijana työskentelevän kumppaninsa Ville Mäkäläisen kanssa. 

MTV.fin tavoittama Pöysti kertoo raskauden sujumisesta ja perheen tunnelmista uuden edessä.

– On tämä tietenkin ihanaa, olemme onnellisia. On hienoa, että Aaro saa pikkuveljen -tai siskon, onnellinen äiti kertoo.

Helmikuussa syntyvän lapsen sukupuoli ei ole parille selvillä. Huhtikuussa 2013 esikoisensa Aaron synnyttänyt ex-missi kuvailee toisen raskauden olleen toistaiseksi haastavampi kuin ensimmäinen raskaus.  

– Ensimmäinen raskaus oli helppo, tällä kertaa olen voinut paljon huonommin. Pahoinvointi on ollut hurjaa, mutta lääkärin mukaan sen pitäisi alkaa helpottua tästä pikku hiljaa, nainen kuvailee. 

Noin puolitoistavuotiaan Aaro-pojan äiti myöntää, että perheen arki tulee uuden tulokkaan synnyttyä olemaan entistä vauhdikkaampaa.

– Kevät tulee kyllä olemaan meille aikamoista tohinaa, mutta vauva-aika menee niin nopeasti ohi että siitä pitää nauttia, Pöysti pohtii.   

Vuoden 2009 Miss Suomena muistettu, tätä nykyä sairaanhoitajana työskentelevä Pöysti kihlautui toukokuussa avopuolisonsa kanssa. Pari avioituu ensi kesänä. 




 

Lue myös:

    Uusimmat